Jaarlijks vindt in juni het unieke MTB evenement The Longest Day plaats in de Loonse en Drunense duinen.

Hoeveel sponsorgeld kun jij bij elkaar fietsen?

Tijdens deze tocht zullen Mountain Bikers, alleen of in estafettevorm, zo veel mogelijk rondjes van 25 km te rijden op het uitdagende MTB parcours in de Loonse en Drunense duinen.

Iedereen kan deelnemen aan “The Longest Day". Wil je één rondje rijden of gebruik je het evenement om je grenzen te verleggen, het kan allemaal. Inschrijven kost slechts € 27,50 en daarvoor wordt je als deelnemer ook nog eens helemaal in de watten gelegd. 

Ons gezamenlijke doel is om zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor DUCHENNE. Door je in te schrijven en mee te doen help je al enorm en ook onze sponsoren leveren een fantastische bijdrage. Maar, we willen iedereen uit dagen om daarnaast nóg meer geld in te zamelen. 

Zo kun je als deelnemer sponsoren zoeken die een éénmalige bijdrage leveren. Maar je kunt er ook voor kiezen om je per ronde te laten sponsoren. Zo krijgt je prestatie nog een extra lading en weet je zeker dat je er alles uit gaat halen. 

INDIVIDUEEL OF TEAMVERBAND

Iedereen kan deelnemen aan “The Longest Day" want gezelligheid en de ondersteuning van de goede doelen staat voorop. Wil je één rondje rijden of gebruik je het evenement om je grenzen te verleggen, het kan allemaal. Het is zeker niet de bedoeling dat je persé 10 ronden moet rijden, er zijn er maar een paar die dat individueel kunnen! 

Het is mogelijk om “The Longest Day" als team te rijden. Wil jij samen met vrienden, collega’s of teamgenoten de uitdaging aangaan? Schrijf je dan in als team en rijdt gezamenlijk zo veel mogelijk rondjes. Verzin een leuke teamnaam, laat je sponsoren en fiets samen voor het goede doel. Tijdens het evenement zijn supporters natuurlijk van harte welkom!

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor The Longest Day kan via deze website. Klik op inschrijven en volg enkele eenvoudige stappen. Nadat het inschrijfgeld voldaan is wordt de inschrijving definitief. Daag jezelf uit en schrijf jezelf vandaag nog in!

THE LONGEST DAY EN DUCHENNE

The Longest Day is één van de evenementen van 4NICK om aandacht te vragen- en geld in te zamelen voor onderzoek naar en de bestrijding van de spierziekte Duchenne. Bij Duchenne is sprake van een langzaam afbreken van de spieren, waardoor deze ziekte uiteindelijk op jonge leeftijd fataal wordt. 

AGENDA  

DATUM: Zaterdag 22 juni 2019

PLAATS: De Rustende Jager Oude Bossche Baan 11, Biezenmortel

TIJD: Start vanaf zonsopkomst (ongeveer 05.15 uur) en 17.15 uur

AFSLUITING: Je mag tot 17.30 starten aan je laatste ronde!

Sponsoren

Volg ons